Onze Diensten

U kunt terecht bij ons voor alle diensten op het gebied van buitengevelisolatie en buitenstucwerk.

Of u nou uw nieuwe woning wil bouwen, uw huidige woning wil renoveren of uw huidige buitengevel-isolatie of buiten-stucwerk wil onderhouden: U bent bij HPB aan het juiste adres.

HPB is voor u als particulier een betrokken partner. We worden graag in een zo vroeg mogelijk stadium bij het project betrokken, zodat wij u kunnen meedenken.

Wij geven graag advies over de verschillende systemen, welke materialen er gebruikt kunnen worden en wat er afgestemd moet worden met andere partijen.

Uw gevel volledig rondom geisoleerd?

Wat Wij Doen

Duurzame methoden die ook het aanzicht van uw gebouw verbeteren.

Gevelisolatie

Bij buitengevelisolatie wordt een warmte isolerende laag aan de buitenkant van een woning of pand aangebracht.

Buitenstucwerk

Als u uw woning een nieuwe uitstraling wilt geven dan is het stucen van de buitenmuren een ideale oplossing.

Gevelreiniging

Wanneer u uw gevels door ons laat isoleren en/of stucen, dan kunt u ook terecht bij ons voor onderhoud van de gevels.

Steigerwerken

Om gevelisolatie en/of buitenstucwerk goed aan te kunnen brengen eis een goede steiger noodzakelijk.

Waterslagen

Bij gevelisolatie is het noodzakelijk dat er nieuwe waterslagen / lekdorpels worden aangebracht.

Afdekkers

Aluminium waterslagen zijn ideaal te combineren met gevelisolatie en stucwerk.

Een hele nieuwe look voor uw woning?

Strak afgewerkt en duurzaam

Onze Werkwijze

Heldere afspraken en vooraf op locatie inmeten zorgt voor het gewenste resultaat.

Afspraak

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze diensten dan komen wij graag met u in contact.

Stuur ons een email met uw plannen en wij maken graag met u een afspraak om alles door te spreken. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Emmen.

Showroom

In onze showroom laten we graag zien wat we te bieden hebben. U kunt zien hoe de systemen zijn opgebouwd en welke afwerkingen er mogelijk zijn. 

De systemen kunnen afgewerkt worden met diverse pleisters zoals schuurwerk en sierpleisters maar ook met steenstrips: mineraal en keramisch

Offerte

Wanneer de plannen duidelijk zijn, krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. We komen graag bij u langs om alles op te meten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Daarnaast maken we heldere afspraken over de werkzaamheden en spreken in overleg met u af wanneer we deze kunnen uitvoeren.

Zorgvuldig

U kunt erop vertrouwen dat onze medewerkers netjes en zorgvuldig te werk gaan.

Wanneer het werk gereed en opgeleverd is lopen we samen alles nog bij langs voor eventuele opmerkingen en om vragen te beantwoorden. Ook krijgt u van ons een brochure voor het gebruik en onderhoud van buitengevelisolatie-/buitenstucwerksystemen.

Uw gevel volledig rondom geisoleerd?

Strak afgewerkt en duurzaam

Onze Keurmerken

SKG-IKOB en KOMO Certificaat

HPB Gevelisolatie en Stukadoorsbedrijf voldoet aan de kwaliteitseisen van het SKG-IKOB, dé certificatie-instelling van Nederland, keuring voor het vervaardigen van gevelisolatie met gepleisterde afwerking. Deze keuring garandeert u kwaliteit en betrouwbaarheid.

HPB beschikt hierdoor ook over het KOMO Certificaat. Als KOMO certificeerde onderneming voldoet HPB Gevelisolatie en Stukadoorsbedrijf aan de eisen va zowel marktpartijen als overheid. Het bouwwerk is dus optimaal verzekerbaar.

Onafhankelijke deskundigen toetsen de KOMO-kwaliteit keer op keer opnieuw waardoor constante kwaliteit een feit is. Je krijgt dus altijd waar voor je geld!

VCA

Niet alleen de kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel, maar ook de veiligheid! Daarom zijn alle medewerkers van ons in het bezit van een VCA-certificaat. Door het VCA-certificaat beschikken onze vakmensen de kennis over veiligheid, gezondheid en milieu. Deze kennis vergroot zowel de veiligheid van vakmensen zelf als de vakmensen met wie zij werken. Gevaarlijke situaties en handeling worden herkend en kunnen hierdoor worden voorkomen.

U kunt erop vertrouwen dat onze medewerkers netjes en zorgvuldig te werk gaan.

Wanneer het werk gereed en opgeleverd is lopen we samen alles nog bij langs voor eventuele opmerkingen  en om vragen te beantwoorden. Ook krijgt u van ons een brochure voor het gebruik en onderhoud van buitengevelisolatie-/buitenstucwerksystemen.

Nieuwe uitstraling van uw woning?

Als u uw woning een nieuwe uitstraling wilt geven, maar is isoleren niet nodig? Dan is het stucen van de buitenmuren een ideale oplossing.

Wij kunnen de bestaande muren van uw woning uitrapen / stucen met diverse kalk of cement mortels. Ook kunt u deze muren weer laten afwerken met diverse decoratieve afwerkingen zoals sierpleisters, schuurwerk en / of steenstrips.

Strakke Afwerking

Wij kunnen de bestaande muren van uw woning uitrapen/stucen met diverse kalk/cement mortels. Ook kunt u deze muren weer laten afwerken met diverse decoratieve afwerkingen zoals sierpleisters, schuurwerk en/of steenstrips.

Rondom Geisoleerd

Of u nou uw nieuwe woning wil bouwen, uw huidige woning wil renoveren of uw huidige buitengevelisolatie / buiten-stucwerk wil onderhouden: U bent bij HPB aan het juiste adres.

Uw gevel volledig rondom geisoleerd?

Gevelisolatie: duurzame oplossing  

De meest voorkomende afwerking van gevelisolatie en stucwerk is sierpleister, ook wel bekend als spachtelputz. Daarnaast is het ook economisch de meest gunstigste keuze.

Naast de praktische verwerking, is de sierpleister ook gelijk op kleur. Het resultaat is een strak afgewerkte gevel waar u jaren mee vooruit kan.

Gevelisolatie: duurzame oplossing  

Wij kunnen de bestaande muren van uw woning uitrapen/stucen met diverse kalk/cement mortels.

Ook kunt u deze muren weer laten afwerken met diverse decoratieve afwerkingen zoals sierpleisters, schuurwerk en/of steenstrips.

Uw gevel volledig rondom geisoleerd?

Apeldoorn

Valkenplan

Nieuwbouw

Wanneer de gevels te erg vervuild zijn en het reinigen van de gevels onder gepaste druk niet het gewenste resultaat geeft, dan kunt u er ook voor kiezen om ze te laten schilderen. Dit gebeurt ook met een bij het systeem behorende muurverf.

Amsterdam

Gravenbergh II

Nieuwbouw

Wanneer de gevels te erg vervuild zijn en het reinigen van de gevels onder gepaste druk niet het gewenste resultaat geeft, dan kunt u er ook voor kiezen om ze te laten schilderen. Dit gebeurt ook met een bij het systeem behorende muurverf.